5 uređaja koje MORATE imati u sobi za sastankeNikada nemojte suditi knjigu po koricama, ali uvijek sudite tvrtku prema sobi za sastanke! Ako vam je prvo što vidite kada dođete na poslovni sastanak zastarjeli televizor standardne definicije, koji je neuredno pričvršćen na zid i brdo kablova koji neuredno vise naokolo - naučili ste nešto vrlo vrijedno u vezi s pristupom tvrtke inovacijama. Isto tako, ako uđete u sobu za sastanke i vidite najnoviji 4K TV koji je savršeno montiran na zid, i ostalu novu tehnologiju, ta tvrtka će Vam zasigurno ulijevati povjerenje, zar ne?


Evo popis 5 AV uređaja koje svaka soba za sastanke mora imati kako bi ostavila sjajan dojam.


# 1 4K INTERAKTIVAN ZASLON


Postoji mnogo stvari koje ne morate imati u sobi za sastanke, pod izlikom da želite minimalizam, ali nažalost, dobar, interaktivni zaslon nije jedna od tih stvari. Da bi video konferencije i poslovne prezentacije funkcionirale, veliki, interaktivni zaslon je apsolutno neophodan. I iako su skupi i još uvijek se teško pronalaze sadržaji u 4K rezoluciji, i dalje su daleko bolji od svojih HD ready kolega. Čak i ako zapravo ne upotrebljavate televizor za reprodukciju punog 4K videozapisa, uvijek je bolje imati razlučivost od 4K i ne koristiti ju, nego trebati rezoluciju od 4K a nemati ju.

Interaktivni zasloni pomoći će Vam da zablistate pred publikom, ali i da podignete svoju produktivnost na višu razinu. Doživjeti ćete iskustvo sastanaka na impresivnom touchscreen, interaktivnom zaslonu, koji omogućuje cijelom timu interakciju i suradnju u prezentacijama i poslovnim sastancima! 

Ako imate novac za kupnju takvog zaslona, morate uložtiti i u kvalitetnu instalaciju. Naši profesionalni tehničari će Vam montirati i spojiti opremu po principu "ključ u ruke", osim ako nemate vlastitog tehničara koji će to učiti za Vas, samo pobogu, nemojte da kablovi i žice vire na sve strane.

Naša preporuka: Interaktivni monitor Newline TT-6516UB

 

# 2 VIDEO KONFERENCIJA


Danas naprosto svaka ozbiljna tvrtka koristi video konferenciju. Pa tko još ima vremena gubiti silno vrijeme na putovanja, kada se može sastančiti dodirom samo jedne tipke?! Zato jednostavno preselite sve sastanke u svoj ured, uz  pristupačnu, visokokvalitetnu video konferenciju u Full HD ili 4K rezoluciji.

Osim toga, primjenom videokonferencije izbjegavaju se troškovi putovanja, gubitak radnog vremena te se povećava efikasnost rada komunikacijom po potrebi i u željeno vrijeme s partnerima. Uz video konferenciju, lako ćete ostvariti direktne sastanke, prijenos kongresa i seminara, edukaciju na daljinu, klasične prezentacije i slično - s udaljenih lokacija.

Naša preporuka: AVer VC520


# 3 MULTIMEDIJALNI PROJEKTOR


Ako vašim sastancima obično prisustvuje više od 20 ljudi, 4K interaktivni zaslon - koliko god djeluje veličanstveno - možda neće biti dovoljan. Možda biste trebali razmisliti i o kupnji projektora i pretvaranju cijelog zida u u zaslon. Osim što nudi veću sliku, današnji projektori za konferencijske dvorane pružaju veću svjetlinu (ANSI lumene), rade jasno i u tamnim i osvijetljenim prostorijama, te su dovoljno mali da budu prijenosni.

Naš preporuka: Optoma EH400+
 

# 4 OZVUČENJE


Ulaganje u 4K zaslon ili projektor može biti kontraproduktivno ako ne uložite i u pristojan audio sustav. Ta zadivljujuća rezolucija od 4K biti će mnogo manje impresivna ako sve što čujete iz ljudskih usta zvuči loše i prigušeno.

Naša preopruka: AMC PowerBox 5HP ili AMC PCR 8T


# 5 WIRELESS PREZENTACIJSKO RJEŠENJE


U današnjem BYOD (Bring Your Own Device) okruženju, konferencijska dvorana koja se oslanja na kablove i žice za spajanje prijenosnih računala na veliki zaslon ili projektor - jednostavno nije izvediva. Kako bi se prilagodili svakom prijenosnom računalu ili tabletu koji ulazi u sobu za sastanke, trebali biste imati skup i kompletnu zbirku kabela i pretvarača s različitim izlazima na standbyu (HDMI, VGA, HDMI do VGA, itd.). Ako biste pokušali koristiti sve te žice i pretvarače istodobno, nastao bi potpuni kaos, stoga je puno bolje, praktičnije i modernije koristiti wireless.

Naša preporuka: Optoma QuickCast
 

Kako naša tvrtka može unaprijediti Vaše poslovanje?


U našoj ponudi možete pronaći kompletnu audio video, multimedijalnu i prezentacijsku opremu, potrebnu za opremanje učionica, ureda, soba za sastanke i konferencijskih dvorana i slično. Naše stručno i educirano osoblje s više od 12 godina iskustva s AV opremom, rado će Vas savjetovati i predložiti Vam rješenje prilagođeno Vašim individualnim, poslovnim potrebama. Također, rado ćemo Vam prezentirati rješenja i sustave na Vašoj ili našoj lokaciji, te Vam na licu mjesta pokazati kako to sve funkcionira u praksi. Osim konzultacija i prodaje, nudimo Vam i profesionalnu uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju novih korisnika za korištenje opreme, ali i  tehničku podršku i servis nakon prodaje.