Zašto odabrati laserski projektor?


 
Optoma nudi širok izbor profesionalnih, laserskih projektora, koji imaju brojne prednosti naspram konvencionalnih projektora, čiji je izvor svjetlosti žarulja. Kao rezultat toga, laserski projektori postaju sve češće prvi izbor kada su u pitanju profesionalne aplikacije. Njihov neusporedivo duži životni vijek i eliminacija potrebe za servisiranjem i čišćenjem projektora čini ih idealnim odabirom.

Što je laser fosfor?


Laser fosfor tehnologija napreduje brzo zbog brojnih pogodnosti koje nudi naspram tradicionalnih projektora koji koriste klasične UHP žarulje. Laserski izvor svjetlosti je tehnologija osvjetljenja bez žarulje, koja daje visoku svjetlinu do 30.000 sati gotovo bez ikakvog održavanja, dok su kvaliteta slike i performase fantastične, čak i pri jakom okolnom osvjetljenju.

Prednosti laser fosfornih projektora su brojne: pouzdan i dug vijek trajanja, mogućnost rada 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, visoka svjetlina, fleksibilna instalacija, minimalno održavanje i niski ukupni troškovi vlasništva.
 
 

 

Zašto Optoma DuraCore laser tehnologija

 
Optoma DuraCore laserski instalacijski projektori precizno su dizajnirani kako bi pružali iznimno živopisne, bogate slike tijekom kontinuiranog rada tijekom 24 sata, a istodobno održavajući visoku svjetlinu. DuraCore nudi minimalno 30.000 sati rada u punom svjetlu, uz neovisnu potvrdu otpornosti na prašinu IP5X ili IP6X. S ugrađenim inovativnim tehnikama hlađenja laserskim diodama, projektor radi učinkovitije, koristi manje energije, kompaktan je i tih.
 

 


Usporedba: DuraCore laser tehnologija vs. konvencionalne projektorske žarulje

 
DuraCore laser precizno je projektiran s optičkim motorom koji je otporan na prašinu i posjeduje neovisno certificiran IP certifikat. To osigurava dugotrajan, pouzdan i bez održavanja izvor svjetlosti u full brightness načinu rada.

Svi izvori svjetlosti propadaju tijekom vremena. Nakon 30.000 sati u full brightness načinu rada, DuraCore laser će i dalje isporučiti 50% izvorne svjetline. Ekvivalentni projektori temeljeni na žarulji ne održavaju dosljednu svjetlinu i zahtijevaju 8x promjenu žarulje unutar 30.000 sati. DuraCore laserski projektori nemaju potrebu za održavanje i servisom, jer nemaju ugrađenih dijelova ili filtera za prašinu, što znači i niži ukupni trošak održavanja.


Višenamjenska instalacija


Slike mogu biti projicirane u 360°, duž vertikalne osi, uključujući reprodukciju na stropu ili podu. Projektori se također mogu staviti u mod za portret projekciju. Omogućeno je i podešavanje sva 4 kuta projicirane slike, što elimira bilo kakvo iskrivljenje slike, dok veliki raspon zumiranja, te vertikalni i horizontalni pomak leće projektora omogućuju veću fleksibilnost smještaja projektora na različite udaljenosti od mjesta projiciranja.

Za još jednostavniju instalaciju, tu je i novi standard HDBaseT za povezivanje i prijenos sadržaja visoke definicije zvuka i upravljačkih signala preko većih udaljenosti, korištenjem jednog kabela, ali i skriveni pretinac za HDMI, kao idealno rješenje za za bežični streaming.Prilagođen dizajn kučišta


Projektori su dostupni u standardnoj, bijeloj i crnoj boji, no prema želji korisnika, ovisno o okruženju u kojem će uređaj biti postavljen, moguće ga je naručiti i u bilokojoj boji iz RAL sustava boja. Potpuna kontrola


Uređaje je moguće pratiti i kontrolirati preko mreže, pružajući korisniku upozorenja putem e-mail poruka u slučaju da dođe do pogreške u radu projektora, pomoću Crestron RoomView, Extron IP Link, AMX, PJ-Link te LAN-a.Ključne prednosti laserskih projektora:


» Fantastičan prikaz slike pri dnevnom osvjetljenju
» Nema potrebe za učestalim zamjenama lampe
» Minimalno održavanje
» Paljenje i gašenje u trenu
» Višenamjenska instalacija
» Visoka svjetlina i kontrast
» Superioran prikaz boja
» Svjetlina koja nikada ne blijedi

 
Razmišljate o laserskom projektoru?
Dogovorite sastanak s našim stručnjacima ili nas nazovite za savjet!


 
 Kako naša tvrtka može unaprijediti Vaše poslovanje?


U našoj ponudi možete pronaći kompletnu audio video, multimedijalnu i prezentacijsku opremu, potrebnu za opremanje učionica, ureda, soba za sastanke i konferencijskih dvorana i slično. Naše stručno i educirano osoblje s više od 12 godina iskustva s AV opremom, rado će Vas savjetovati i predložiti Vam rješenje prilagođeno Vašim individualnim, poslovnim potrebama. Također, rado ćemo Vam prezentirati rješenja i sustave na Vašoj ili našoj lokaciji, te Vam na licu mjesta pokazati kako to sve funkcionira u praksi. Osim konzultacija i prodaje, nudimo Vam i profesionalnu uslugu montaže i spajanja opreme, kao i edukaciju novih korisnika za korištenje opreme, ali i  tehničku podršku i servis nakon prodaje.