19.6.2020.

Audac MFA serija najbolja na InfoCommu

Audac MFA serija najbolja na InfoCommu Audac MFA višenamjensko pojačalo SourceCon™ osvojilo je nagradu InfoComm-u u kategoriji Best Of Show. Nagradu ocjenjuje žiri inženjera i stručnjaka iz audio industrije, a biraju se na temelju inovacija, učinkovitosti i performansa. Pobjednici dobivaju nagradu i predstavljeni su u Sound & Video Contractoru. MFA2xx pojačalo donosi...

15.6.2020.

AVer CAM520 Pro dobitnik nagrade American Business Awards

AVer CAM520 Pro dobitnik nagrade American Business Awards AVer CAM520 Pro dobitnik je prestižne nagrade brončani Stevie® American Business Awards-a. Tvrtka AVer Information Inc., nagrađivani je inovator rješenja za video konferencije. AVER CAM520 Pro je proglašen dobitnikom nagrade Bronze Stevie® u kategoriji Hardware Peripheral u okviru 18. godišnjih američkih poslovnih nagrada.

15.5.2020.

Newline postao službeni Zoom partner!

Newline postao službeni Zoom partner! Zoom je predstavio Newline interaktivne ekrane kao službene ekrane i proizvode Zoom-a. Opremite svoje konferencijske prostore i učionice intuitivnim interaktivnim Newline zaslonima u kombinaciji sa sigurim i stabilnim videokonferencijskim softwareom softverom.


Odaberi proizvode po proizvođaču     od 29 proizvođača!